Curs Auto-makeup

Prin intermediul „Visio. Learn to apply make up like a make-up artist”, un curs de auto-machiaj personalizat, Dana Argesan iti dezvaluie tehnici si trucuri folosite de make-up artisti, pe care le poti pune in aplicare singura, zi de zi, indiferent daca iti doresti un machiaj natural sau unul spectaculos pentru un eveniment special.

Prin metoda de lucru special aleasa, te bucuri de notiuni teoretice personalizate si capeti in acelasi timp indemanare si incredere pentru a le pune in aplicare: make-up artistul contureaza trasaturile pe o jumatate de fata, iar tu, urmarind aceeasi pasi – pe cealalta jumatate. In plus, pe langa sfaturi pentru completarea trusei de machiaj, primesti o fisa personalizata cu produsele si etapele de machiaj recomandate exclusiv tie, pe care care trebuie sa le urmaresti pentru machiajul ideal.

Pe parcursul a doua sedinte, sub directa supraveghere a Danei, fiecare participanta din cele 6, primeste sfaturi pentru pregatirea tenului, alegerea paletei de culori pentru machiaj, produsele si ustensilele necesare, aplicarea machiajului pas cu pas, crearea si transformarea diferitelor look-uri, precum si trucuri valoroase pentru punerea in evidenta a calitatilor si mascarea defectelor.

ALEGE MODULUL: